logo IJsselhospices

Vacature penningmeester

By Nieuws
IJsselThuis in Nieuwerkerk aan den IJssel en IJsselOever in Capelle aan den IJssel zijn twee hospices die bestuurlijk onder de stichting IJsselHospices vallen. In de loop van dit jaar opent een derde locatie in Rotterdam Ommoord: IJsselPolder. Voor de functie van PENNINGMEESTER bestaat een vacature. De penningmeester heeft naast de...
Lees Meer

Fusie stichting VTZ Capelle – Krimpen en Stichting IJsselOever

By Nieuws

Persbericht

Stichting VTZ Capelle – Krimpen aan den IJssel en Kralingse Veer fuseert met ingang van 1 januari 2020 met Stichting hospice IJsselOever.

VTZ (Vrijwilligers Terminale Zorg) is een solide organisatie die al vele jaren door inzet van professionele vrijwilligers ondersteuning biedt aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn en aan hun naasten.

Sinds de oprichting van Stichting hospice IJsselOever in 2017 werken VTZ en IJsselOever nauw samen. De aanstaande fusie vloeit daar logisch uit voort.

Met ingang van 1 januari 2020 biedt Stichting hospice IJsselOever aldus hospicezorg in hospice IJsselOever en Zorg Aan Huis middels thuisinzetvrijwilligers.

Lees Meer
thuisinzet vrijwilligers van hospice IJsselOever

Verslag van een liefdevol interview met Beppie en Karin, twee thuisinzet vrijwilligers van hospice IJsselOever

By Nieuws

Wanneer de laatste levensfase is aangebroken, wensen veel mensen thuis te sterven. Naast de wijkverpleegkundige die de medische handelingen en lichamelijke verzorging biedt, is er de mogelijkheid een paar uur per week maar ook meerdere dagdelen per week, een geschoolde en oprecht betrokken vrijwilliger uit te nodigen. De thuisinzet vrijwilliger…

Lees Meer