Skip to main content

IJsselThuis en IJsselOever op vrijwilligersbeurs

By 26 februari 2018juni 3rd, 2019Nieuws
vrijwilligersmarkt_3_maart

Kom naar onze stand op de vrijwilligersbeurs op zaterdag 3 maart a.s. van 13.00 -16.00 uur in De Vijverhof, Reigerlaan 251, Capelle a/d IJssel. Wij hopen hier veel nieuwe vrijwilligers te werven voor het werk in een van de hospices en voor zorg bij mensen aan huis.

Vrijwilligers delen ervaringen

Wie meer wil weten over het werken met en voor mensen in de laatste levensfase nodigen wij van harte uit om in gesprek te gaan met een van onze huidige vrijwilligers. Zij delen graag hun ervaringen met je.

Veel activiteiten

Op deze beurs staan ook diverse andere vrijwilligersorganisaties, er worden activiteiten georganiseerd met als afsluiting een optreden van de Amazing Stroopwafels.

Informatiedagen

Kun je niet op 3 maart maar wil je een indruk krijgen van ons hospice? Kijk dan naar dit vijf minuten durend filmpje. Je kunt ook een van onze informatiemiddagen bezoeken. Die organiseren wij elke vierde woensdag van de maand in het Tuinhuis van Hospice IJsselThuis, Batavierlaan 8 in Nieuwerkerk a/d IJssel. Of kijk op deze website of op de website van Hospice IJsselThuis.

Bellen kan natuurlijk ook: 0180-391306 of 06-20985151.