Lustrumfeest – Hospice IJsselOever bestaat 5 jaar!

Bent u erbij tijdens het allereerste IJsselOever gala?
Een geweldige avond, op een bijzondere plek én voor een goed doel!

Met veel plezier nodigen wij u en uw gasten uit om op 15 november 2022 aanwezig te zijn bij dit gala, een unieke theaterervaring. Terwijl u geniet van een heerlijk diner aan prachtig gedekte tafels, zult u doorlopend verrast worden door verschillende musicalsterren die aan uw tafel de mooiste musicalnummers zingen. En die tafels, die staan op een plek waar u anders nooit komt: het podium van het Isala Theater! Op 15 november bent u onze ster van de avond!

 

Deelnemen is een feest voor u en het hospice IJsselOever

We zetten u die avond graag in de spotlights, omdat uw aanwezigheid hospice IJsselOever enorm helpt. Het hospice is een huis van warmte en aandacht – en het enige in Capelle – waar het draait om ondersteuning in de laatste levensfase. De zorg is erop gericht het lijden te verlichten en het leven waarde en kwaliteit te geven. De bewoner bepaalt, ook en juist in zijn laatste levensfase. Dat is voor ons van het grootste belang.

Door het intensieve gebruik van het hospice, zijn er regelmatig nieuwe hulpmiddelen nodig en op dit moment staan nieuwe bedden hoog op ons verlanglijstje. Met uw aanwezigheid maakt u de aanschaf van deze bedden mede mogelijk. Het IJsselOever gala biedt u daarmee dubbel plezier: wij bieden u en uw gasten een onvergetelijke avond én u steunt ons mooie hospice!

Mogen we u ontvangen?

We hopen van harte dat u erbij bent op 15 november! Voor slechts € 250,- per couvert zijn u en uw gasten vanaf 19.00 uur van harte welkom in de foyer van het Isala Theater. Na een heerlijke bubbel en amuse, nemen we u graag mee naar het podium van de grote zaal, waar de avond haar vervolg krijgt. Wij bieden u de perfecte context om uw zakelijke relaties een keer te bedanken, nieuwe relaties beter te leren kennen of met vrienden een bijzondere avond te beleven.

Reserveert u 10 plekken, dan zitten u en uw gasten aan een eigen tafel. Komt u met minder gasten, dan plaatsen wij u graag aan een tafel met andere gasten. Wellicht doet u op die manier nog nieuwe connecties op!

Kaartverkoop

Hieronder kunt u uw kaarten voor dit gala bestellen. We kijken uit naar uw aanwezigheid én naar het aanschaffen van de nieuwe bedden nadien!

 

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Hospice IJsselOever

Peter Aalstein
Voorzitter

Het Musical Diner show wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Capelle, de Van Capellen Stichting en het Isala Theater.

Vul uw gegevens in:

Betaling doen via QR-code

U kunt ook gebruik maken van onderstaand betaalverzoek middels een QR-code om direct het bedrag over te maken.

Scan de QR-code om te betalen voor Musical Diner show IJsselOever.
Gebruik de Camera App op je telefoon. De QR-code is geldig tot 4 september 2024.


Hartelijk dank voor uw bestelling.