Corona maatregelen IJsselHospices per 12-11

Beste bezoeker van hospice IJsselOever,

Omdat steeds meer mensen besmet zijn met COVID-19, zijn er helaas weer nieuwe maatregelen nodig. Vanaf 12 november zullen we ook nu weer de verscherpte richtlijnen van het RIVM ten aanzien van corona gaan volgen. Deze zien er als volgt uit:

• We vragen u bij betreden van het hospice een mondkapje op te zetten. In de kamer van uw naaste mag deze af.
  • We verzoeken u uw handen te desinfecteren bij de voordeur.
  • U gaat direct naar de kamer van uw naaste en u komt niet in de woonkeuken. De wc gebruikt u in het bezoekerstoilet. U zet uw mondkapje op als u naar de wc gaat en dus over de gang loopt.
  • Er mogen niet meer dan twee bezoekers tegelijk op bezoek komen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger. Altijd.
  • Bij klachten blijft u thuis en laat u zich testen bij de GGD. Ook als u al gevaccineerd bent.
  • Bent u positief getest? En hebt u dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als zij al gevaccineerd zijn.
  • Geef andere mensen geen hand. Was vaak en goed uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.

Heeft u vragen of wilt u graag overleggen over bovenstaande? De coördinator is voor u in huis of telefonisch tussen 7- 23 u bereikbaar op 010-2542951.