Steun de vrienden van IJsselOever en doe mee met kerstactie

Kerstsactie

Uw huis gezellig ingericht met de feestdagen je kunt niet vroeg genoeg beginnen.

In samenwerking met tuinplantcentrum Van der Dussen hebben wij een kerstcadeau actie opgezet. Wanneer u uw kerstboom, kerststukken of andere kerstaankleding koopt en betaalt met de tegoedbonnen dan komt er een bedrag van uw aankoop ten goede aan het Hospice IJsselOever. U betaalt dus niets extra’s maar Van der Dussen draagt zijn bijdrage af aan het hospice. U bepaalt zelf wat u koopt en maakt uw huis sfeervol voor de feestdagen. Een ding weet u zeker u steunt het hospice IJsselOever.

Hoe doet u mee

Heel eenvoudig, bestel hier uw tegoedbonnen en wissel deze in bij aankoop van uw tuinproducten bij Van der Dussen. U heeft keuze uit drie bonnen, van 20 euro, 35 euro en 50 euro. U kunt meerdere bonnen bestellen en ook combineren. De actie loopt tot 31 december 2020.

Bestelformulier:

Ik bestel de volgende tegoedbonnen:

• Prijs: 20,00 € Aantal:
  • Prijs: 35,00 € Aantal:
  • Prijs: 50,00 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Over te maken op rekening NL 94 RABO 0321032764 t.n.v. St Vrienden van Hospice IJsselOever ovv Kerstactie

Persoonlijke gegevens

• Hartelijk dank voor uw bestelling.

Hoe ontvangt u de tegoedbon van ons na uw bestelling?

U ontvangt de tegoedbonnen digitaal per mail. Deze zijn op naam gesteld en van een volgnummer voorzien.

Tegen inlevering van deze tegoedbon kunt u elk product bij van der Dussen afrekenen. U betaalt dus eenvoudig met de bon en steunt daarmee de Vrienden van Hospice IJsselOever.

De bon is geldig tot 31 december 2020.

Tuinplantencentrum v.d. Dussen

Van der Dussen draagt voor iedere ingeleverde waardebon een bedrag af. Respectievelijk: 5; 7,50 en 10 euro. Wij zijn Tuincentrum van der Dussen zeer erkentelijk voor deze bijdrage.

Voor deze actie geldt dat geen andere aanbiedingen geldig zijn.

Bij inlevering van de waardebon krijgt u geen contant geld terug, maar wordt het resterende bedrag op de tegoedbon genoteerd. Dit kunt u dan bij een volgend bezoek alsnog gebruiken voor de betaling.

U kunt vanaf 1 december uw kerstaankopen o.a. doen op de parkeerplaats bij de AIDA. In Capelle Schollevaar.

Adres Van Der Dussen Tuinplantcentrum

Albert van ’t Hartweg 59 | 2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel

www.uwtuincentrum.nl

Hartelijk dank voor uw bestelling.